STI:n syksy on hyvässä vauhdissa. Monet luento- ja opetussarjat ovat käynnistyneet ja niissä on ollut opiskelijoita mukavasti. Olemme iloisia uusista kasvoista – kaupunkiin on tullut paljon uusia opiskelijoita, myös teologeja – ja tietysti myös heistä, jotka ovat olleet jo pidempään mukana STI:n toiminnassa.

Suomen teologisen instituutin hallitus hyväksyi kokouksessaan 13.9. Lähetysyhdistys Rauhan Sanan uudeksi jäsenjärjestökseen.

Tiistaina 19.9. STI:ssä alkaa Luterilaisen uskon helmiä -kurssi. Kullakin kerralla on aiheena yksi helmi. Mitä luterilainen tunnustus sanoo tästä helmestä? Mitä se on merkinnyt luennon pitäjälle? Mitä ja miten siitä voi ja pitäisi opettaa seurakunnassa?

 

STI:llä on hyvä ja varsin suuri teologinen kirjasto. Kirjoja on noin 21.000. Varsinkin kommentaarien kokoelma on mittava. STI:n kirjastosta on mahdollista myös lainata teologisen tiedekunnan kurssi- ja tenttikirjoja. STI:n nettisivujen Kirjasto-painikkeen takaa löydät hakuohjelman, jolla voit katsoa, mitä kirjoja kirjastossa on.

STI on auki joka arkipäivä klo 9-19. Osoite on Kaisaniemenkatu 13 A 4. krs.


 

 

Alakategoriat