STI:n kevään 2018 ohjelma on nyt STI:n kotisivuilla. Se löytyy täältä http://www.sti.fi/index.php/ohjelma. Paperiversio saadaan painosta ennen joulua. Paljon mielenkiintoista, monia eri teologian aloja ja aiheita. Tervetuloa. Kevätkauden avajaiset on keskiviikkona 17.1. klo 15.


 

Tämä vuosi on pian takana. Tässä vuoden lopun ja ensi vuoden alun STI:n aukioloajat:

Vuodenvaihteen aukiolo 2016 17STI:n videointilaitteiden kanssa on ollut teknisiä murheita. Siksi kaikkia luentoja, joita oli tarkoitus videoida ja laittaa STI:n nettisivuille katsottavaksi, ei syksyn aikana ole videoitu. Tällä hetkellä mitään luentoja ei videoida. Uudet laittaa saadaan käyttöön noin kahden viikon kuluttua, siis marraskuun loppupuolella, ja sitten videointi ja nettisivuilta katselu jälleen onnistuu. Tervetuloa paikan päälle - luentosalissa luennon kuulee ja näkee, ja voi osallistua keskusteluun. 

Taitavaksi puhujaksi -kurssin viimeinen osio on tiistaina 7.11. Tuolloin aloitamme jo klo 15 ja päätämme klo 17. Tämän kurssin osiot aiemmin ovat alkaneet klo 16. Viimeisessä osiossa Antti Mustakallio opettaa hengellisistä puheista. Millainen hengellinen puhe on hyvä ja vaikuttava? Eroaako hengellinen puhe muista puheista? Tervetuloa siis tuntia aiemmin.

Alakategoriat