Etsimme teologista asiantuntijaa

STI:ssä on avoinna teologisen asiantuntijan työpaikka. Alla tarkempi työpaikkailmoitus:

 

Teologinen asiantuntija

Suomen teologinen instituutti (STI) tekee teologian alan tutkimus- ja koulutustyötä sekä pitää esillä Raamattuun sitoutuvaa teologiaa. STI:n taustalla on kymmenen evankelisluterilaisen kirkon järjestöä. Etsimme palvelukseemme teologista asiantuntijaa.

Teologinen asiantuntija tekee teologista tutkimusta STI:n ja sen jäsenjärjestöjen tarpeisiin sekä kouluttaa ja ohjaa teologian opiskelijoita. Hän on aktiivinen keskustelija teologian, hengellisyyden ja kirkon ajankohtaisissa kysymyksissä eri kanavissa ja muuttuvassa mediakentässä. Teologinen asiantuntija toimii pääsihteerin alaisuudessa.

Odotamme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa näyttöä tehtävään soveltuvasta osaamisesta. Jos sinulla on tohtoritutkinto tai olet tohtoriopiskelija, se katsotaan eduksi. Huomioimme myös aiemman tutkimus- tai opetustyön. Arvostamme STI:n jäsenjärjestöjen tuntemusta. Edellytämme hakijalta sitoutumista STI:n yhteistoiminta-asiakirjaan sekä STI:n arvoihin.

Tehtävä voi olla aluksi joko osa-aikainen tai kokoaikainen.

Suomen teologinen instituutti sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työpaikkana on STI:n toimisto.

Lisätiedot ja tiedustelut pääsihteeri Santeri Marjokorvelta (santeri.marjokorpi@sti.fi, 0408286103) 22.-30.6. ja 22.7. sekä 3.8. alkaen.

Työn aloituspäivämäärä on 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse pääsihteerille 14.8.2020 mennessä.

Etsimme teologista asiantuntijaa
Scroll to top