Hyvää alkavaa vuotta – tervetuloa avajaisiin

Vuosi 2018 on pian takana ja uusi alkaa. Tulevasta tiedämme vain vähän, mutta nämä tärkeimmät tiedämme: Jumala on sielläkin ja hän on luvannut olla kanssamme. ”Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti.”
          Lämmin kiitos menneestä vuodesta Suomen teologisen instituutin ystäville, tukijoille, jäsenjärjestöille, opiskelijoille, opettajille ja yhteistyökumppaneille. Kaikkea hyvää, hyvän Herramme siunausta alkavaan vuoteen.

STI:n kevätkauden avajaiset on keskiviikkona 9.1.
          Klo 15 avataan Suuri kirjatori – teologisia ja hengellisiä kirjoja saa melkein ilmaiseksi – ja tarjolla on pizzaa. Klo 16.15 alkaa keskustelu Millaista kymmenen vuoden kuluttua? Keskustelussa kysytään, mikä on kirkon tai kristinuskon asema Suomessa 10 tai 20 vuoden kuluttua. Ketkä kuuluvat tuolloin Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon? Mitä on tullut tilalle? Onko jo tuolloin henkilöseurakuntia? Mikä kestää ja kasvaa ja mitä maailma muualla opettaa? Keskustelijoina ovat Hengen uudistus kirkossamme -järjestön toiminnanjohtaja TM Timo Pöyhönen, Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja TT, YTT Hanna Salomäki ja Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyön johtaja TM Juhana Tarvainen, keskustelun isäntänä on Jari Rankinen. Tervetuloa!

Hyvää alkavaa vuotta – tervetuloa avajaisiin
Scroll to top