Hyvää pääsiäistä!

Toivotamme kaikille hyvää ristin ja ylösnousemuksen pääsiäistä! 

”Hän nousi kuolleista ja astui ylös taivasten korkeuksiin. Herra, puettuaan ylle ihmisen, kärsittyään kärsivän tähden, tultuaan sidotuksi vangitun tähden, tuomituksi syyllisen tähden, haudatuksi haudatun tähden, nousi kuolleista ja huusi näin:

Kuka voi minun kanssani riidellä? Asettukoon minua vastapäätä. Minä päästin syyllisen. Minä tein eläväksi kuolleen. Minä herätän haudatun. Kuka voi minua vastustaa? Minä, sanoo Kristus, minä hävitin kuoleman, vietin voitonjuhlaa vihollisesta, tallasin jalkoihini tuonelan, sidoin väkevän, tempasin ihmisen taivasten korkeuksiin. Minä, sanoo Kristus.

Tulkaa siis tänne, kaikki te ihmisten sukukunnat, te syntien saastuttamat ja ottakaa vastaan syntien anteeksiantamus. Sillä minä olen teidän anteeksiantamuksenne, minä teidän pelastuksenne pääsiäinen, minä teidän tähtenne teurastettu karitsa, minä teidän lunnaanne, minä teidän elämänne, minä teidän ylösnousemuksenne, minä teidän valkeutenne, minä teidän pelastuksenne, minä teidän kuninkaanne. Minä vien taivasten korkeuksiin. Minä teille näytän iankaikkisen Isän. Minä teidät herätän oikealla kädelläni.” -Sardeen piispa Meliton v. 166

Hyvää pääsiäistä!
Scroll to top