Vuoden viimeiset kuukaudet ovat taloudellisesti vaikeita STI:lle. Voisitko ajatella, että tekisit 15 euron lahjoituksen? Suuri kiitos jos se on sinulle mahdollista. Pienistä puroista – kun niitä on tarpeeksi – tulee joki. Voisiko sinun osuutesi olla tuo 15 euroa? Ja niin auttaisit STI:tä siirtymään seuraavaan vuoteen.

Lahjoituksen voi tehdä näille STI:n tileille: *FI74 8000 1100 5642 45 (Danske Bank) tai *FI66 1555 3000 1169 14 (Nordea). Jos sinulla on STI:n henkilökohtainen viitenumero, käytä sitä, tai kirjoita viestiin ”15 euroa STI:lle”.
          Lahjoituksen voi tehdä myös STI:n nettisivuilla. Niiden etusivun oikeassa reunassa on painike Lahja STI:lle – Lahjoita. Siitä klikkaamalla voi lahjoittaa omilla pankkitunnuksilla. 


Tiistaina 8.10. STI:ssä jatkuu luentosarja Politiikka, talous, uskonto.
          Tällä kerralla kysytään, miten politiikka ja uskonto kietoutuvat toisiinsa Pohjois-Amerikassa. Tukevatko juuri konservatiiviset kristityt Donald Trumpia? Mitä tarkoittaa identiteettipolitiikka ja kulttuurisota Yhdysvalloissa ja onko näillä vahva uskonnollinen linkki?
          Luennon pitää Markku Ruotsila, joka on Pohjois-Amerikan kirkkohistorian dosentti Helsingin yliopistossa ja Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian historian dosentti Tampereen yliopistolla. Hänen erityisalaansa on yhdysvaltalainen aate-, kirkko- ja poliittinen historia.

Luento alkaa klo 14.15 ja päättyy noin klo 15.45. Klo 14 juodaan kahvit. Tervetuloa.
STI-video kertoo, mihin tarvitaan teologiaa. Video löytyy täältä: https://sti.fi/index.php/sti/mihin-tarvitaan-teologiaa.
Torstaina 3.10. STI:ssä on iltapäivä, jossa mietitään mm. näitä kysymyksiä: Miten juutalaiset opettajat kaksi tuhatta vuotta sitten suhtautuivat pakanoiden jumaliin ja jumaluuksiin? Mitä voimme oppia heiltä? Mitä tulisi ajatella eri uskontojen jumalista? Onko islamin Allah sama kuin kristinuskon Jumala?
          Iltapäivä alkaa kahvilla klo 14 ja päättyy noin klo 16.30. Opettajana dos., TT, FL Erkki Koskenniemi. Tervetuloa.

Subcategories