Keskiviikkona 28.10. klo 14-16 jatkuu STI:ssä kristinusko ja ideologiat -luentosarja Dos. Markku Ruotsilan ajankohtaisella luennolla Kristinusko ja nationalismi. Luento on mahdollista katsoa joko paikan päällä tai STI:n Youtube-kanavalta suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena. Tervetuloa!

Keskiviikkona 21.10. klo 14-16 STI:ssä on TT Vesa Ollilaisen luento aiheesta Evankeliumi jälkikristillisessä ajassa. Vesa Ollilainen on kirjoittanut teemasta kirjan, joka julkaistiin viime keväänä. Hän on Ryttylässä apologialinjan vetäjä. Tule kuuntelemaan, mitä Vesalla on sanottavaa joko paikan päälle tai STI:n Youtube-kanavalle. Luento kuuluu Kristinusko ja ideologiat -luentosarjaan.

Torstaina 22.10. piti olla STI:ssä Jouko Martikaisen luento syyrialaisista isistä. Se siirtyy nyt kevääseen eli tänä syksynä sitä ei pidetä. Ilmoitamme tarkemman ajan kevään ohjelmassa sen ilmestyttyä. Alla tarkemmat tiedot:

Syyrialaiset isät

Siirtyy kevääseen 2021
Keitä he olivat ja millaista oli heidän teologiansa? Millaisia tekstejä heiltä on? Olivatko he oikeaoppisia? Luento on jatkoa keväällä 2020 pidetylle luennolle syyrialaisista isistä.
Prof. Jouko Martikainen

Franz Pieperin dogmatiikka on useimmille tunnustuksellisille luterilaisille tuttu ja monen luterilaisen teologin perusteos. Tiistaina 20.10. klo 14-16 kuulemme STI:ssä Esko Murron luennon Pieperistä ja hänen vaikutuksestaan otsikolla "Franz Pieper - tunnustusluterilaisuuden normaaliteologi vai mielenkiintoinen missourilainen juonne?". Luento on kuunneltavissa joko paikan päällä tai STI:n Youtube-kanavalla. Luento kuuluu Luterilaisuuden erityiskysymyksiä -luentosarjaan. Luentomateriaali

Subcategories