STI on auki kesällä seuraavasti:

*ma 27.5. – ke 19.6. klo 9–16
*to 20.6. – pe 16.8. kiinni
*ma 19.8. – pe 30.8. klo 9–16
*ma 2.9. alkaen klo 9–19

Syyskauden avajaiset on keskiviikkona 4.9.:
Klo 15 Suuri kirjatori ja pizzatarjoilu
Klo 16.15 Miten erilaiset mahtuvat samaan kirkkoon? Neljä keskustelijaa.

STI:n syksyn ohjelma on julkaistu STI:n nettisivuilla. Ohjelma löytyy täältä: https://sti.fi/index.php/ohjelma/syksyn-2019-ohjelma.
STI:n syksyn 2019 ohjelma julkaistiin tänään. Se löytyy täältä: https://www.sti.fi/index.php/ohjelma/syksyn-2019-ohjelma. Tervetuloa!
Juhannuksena kirkoissa luetaan Raamatun kohta, jossa sanotaan: - Ihminen on kuin ruoho, ihmisen kauneus kuin kedon kukka! Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, kun Herran henkäys koskettaa sitä. Niin! Ruohoa ovat ihmiset. Ruoho kuivuu, kukka lakastuu, mutta meidän Jumalamme sana pysyy iäti. (Jes 40)

Iloitsemme kesästä, vihreistä puista, sinisistä järvistä, kukkaniityistä, auringosta ja valosta. Vielä suurempi ilon syy on Jumalan sana. Jumala on puhunut ja ilmoittanut itsensä meille, eivätkä hänen sanansa ja sen lupaukset katoa koskaan.

Hyvää juhannusta sinulle!
 


  

TT Timo Laato ja TT, piispa Matti Väisänen ovat kirjoittaneet, keskustelleet tai väitelleet kasteesta ja uudestisyntymisestä. Viimeisimmässä Iustitiassa on Timo Laaton artikkeli, jossa hän arvioi Matti Väisäsen kirjaa Pelastuksesta osalliseksi. Matti Väisänen ja Timo Laato ovat kirjoittaneet uudet puheenvuorot tähän keskusteluun. Ne julkaistaan STI:n nettisivuilla ja löytyvät täältä: https://www.sti.fi/index.php/biblos/kaste-ja-uudestisyntyminen.

Subcategories