Torstaina 25.2. klo 14-15 STI:ssä piti olla kuukauden vieraana Richard Ondicho, mutta sairastapauksen vuoksi tilaisuus perutaan ja siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

STI:ssä on tällä viikolla uusittu nettiliittymä ja laitteistoja. Sen seurauksena netti on katkeillut jonkin verran, emmekä pysty ainakaan tänään striimaamaan luentoa STI:n youtube-kanavalle. Jouko Jääskeläisen luento kyllä pidetään ja nauhoitetaan, mutta se siirretään jossakin vaiheessa myöhemmin nettiin eli suoraa lähetystä siitä ei valitettavasti saada ulos.

Maanantaina 22.2. klo 14-16 TT Juho Sankamo pitää STI:ssä luennon teemasta "Ihmisarvo ja sen perusteet." Millä perusteella voidaan sanoa, että jokaisella ihmisellä on arvoa? Sankamo on vastikään kirjoittanut kirjan otsikolla Taivasolento - kirja ihmisestä.

Tiistaina 23.2. klo 14-16 VTT Jouko Jääskeläinen jatkaa Juutalaiskristillinen maailmankuva ja yhteiskunta -luentosarjaa teemalla "Modernit uskonnolliset ja poliittiset utopiat hyvästä elämästä ja yhteiskunnasta kriittisessä tarkastelussa." 

Keskiviikkona 24.2. klo 14-16 FM Mikko Tassia luennoi Raamatun kääntämisen käytännöistä ja periaatteista.

Koronarajoitusten vuoksi luennoille ei voi osallistua paikan päälle, mutta luentoja voi seurata suorana STI:n Youtube-kanavalla. Tervetuloa sitä kautta mukaan!

Keskiviikkona 17.2. klo 14-16 STI:n entinen pääsihteeri ja teologian tohtori Eero Junkkaala luennoi aiheesta "Onko Vanhassa testamentissa erilainen jumalakuva kuin Uudessa testamentissa?" Luento kuuluu Näkökulmia Raamattuun -luentosarjaan. Koronarajoitusten vuoksi luennolle ei voi osallistua paikan päällä, mutta se tulee suorana lähetyksenä STI:n Youtube-kanavalta. Siellä voi esittää myös luennoitsijalle kysymyksiä. Tervetuloa seuraamaan sitä kautta!

Alakategoriat