STI:n syksyn ohjelma on julkaistu. Paljon tärkeää ja mielenkiintoista teologian eri aloilta.

Opettajina tai keskustelijoina mm. TT Ville Auvinen, dos. Timo Eskola, TM Soili Haverinen, prof. Gunnar af Hällström, TT Eero Junkkaala, TL, isä Oskari Juurikkala, TT Lauri Kemppainen, TM Petri Kortelahti, dos. Erkki Koskenniemi, prof. Antti Laato, TT Pekka Lindqvist, TT Timo Nisula, TL Jukka Norvanto, TT Vesa Ollilainen, dos. Vesa Palonen, dos. Magnus Riska, LL Päivi Räsänen, prof. Lauri Thuren, rovasti Olli Valtonen ja dos. Aku Visala.

Ohjelma löytyy täältä https://sti.fi/index.php/ohjelma-s18. Nyt myös Biblia Hebraica -lukupiirin ajankohta on sovittu: piiri on keskiviikkoisin klo 10-11. Katso tarkemmin syksyn ohjelmasta.

Tervetuloa teologian opiskelijat, teologit ja kaikki teologiasta kiinnostuneet. Syyskauden avajaiset keskiviikkona 5.9. klo 15.Suomen teologisen instituutin jäsenkokous hyväksyi vuoden 2017 toimintakertomuksen. Tässä muutama poiminta kertomuksesta:

- Vuonna 2017 STI sai kaksi uutta jäsenjärjestöä: Laestadianernas Fridsföreningars Förbund hyväksyttiin jäseneksi huhtikuussa ja Lähetysyhdistys Rauhan Sana syyskuussa.

- Syksyllä STI:n hallitus hyväksyi STI:n tien lähivuosina: STI kouluttaa ja tukee etenkin teologian opiskelijoita mutta myös diakonia-ammattikorkeakoulussa opiskelevia sekä teologiasta kiinnostuneita maallikoita. STI kouluttaa ja perehdyttää työhön heitä, joita sen jäsenjärjestöt mahdollisesti rekrytoivat työntekijöikseen. STI antaa työtä tukevaa koulutusta jäsenjärjestöjen työntekijöille. STI toimii entistä enemmän jäsenjärjestöjen yhteistyöelimenä.

STI on auki kesällä seuraavasti:

- ma 28.5. - pe 1.6. klo 9–16
- ma 4.- ke 20.6. klo 9–15
- to 21.6. - pe 17.8. kiinni (kiireisissä asioissa voit soittaa pääsihteeri Jari Rankiselle, puh. 045 359 7772)
- ma 20.8.- pe 31.8. klo 9–16
- ma 3.9. alkaen klo 9–19
Kesä on ollut usein STI:ssä taloudellisesti hyvin haastava jakso. Kuluja on melkein saman verran kuin muulloinkin mutta tuloja selvästi vähemmän. Monena vuotena on juuri ja juuri selvitty. Olemme hyvin kiitollisia, jos voit tukea STI:n toimintaa myös kesällä. Rukousta ja taloudellista tukea tarvitaan silloinkin.

Pienikin lahja merkitsee paljon. Pienistä puroista tulee riittävän suuri virta. Taloudellisen tuen voi maksaa näillä tiedoilla: Suomen teologinen instituutti, FI74 8000 1100 5642 45 (Danske Bank) tai FI66 1555 3000 1169 14 (Nordea). Jos sinulla on STI:n henkilökohtainen viitenumero, voit käyttää sitä. Tai kirjoittaa kohtaan Viesti "Lahjoitus STI:lle".

STI:n rahankeräysluvan numero on RA/2017/186.

Lämmin kiitos tuesta, joka mahdollistaa STI:n toiminnan.

  

Subcategories