Toiminta on ystävien varassa

STI:n talous on vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Pienestä alusta toiminta on kasvanut laitokseksi, jossa on kolme päätoimista työntekijää ja yksi osa-aikainen työntekijä. Vuosibudjetti on n. 330 000 €.

Kannatusmaksu on 40 € (opiskelijat 10 €, yhteisöt 100 €)

Taloudellisen kannatuksen perustana on uskollisten tukijäsenten joukko, joka maksaa vuosittaisen 40 € kannatusmaksun ja monet paljon enemmänkin. Poliisihallituksen STI:lle myöntämä rahankeräyslupa on voimassa 1.1.2019-31.12.2020. Luvan numero on RA/2018/904 (y-tunnus 0735273-8).

STI:n kannatusmaksuihin käytettävät tilit ovat: 
Danske Bank: IBAN FI74 8000 1100 5642 45, BIC DABAFIHH
Nordea: IBAN FI66 1555 3000 1169 14, BIC NDEAFIHH

Kerättävien varojen käyttötarkoitus on:
- raamattuteologinen koulutus
- teologian opiskelijoiden ja valmistuneiden teologien pastoraalinen ja muu teologinen koulutus
- kirjastopalvelujen ylläpitäminen
- post-graduate koulutuksen järjestäminen
- opetus- ja julistustoiminnan kustantaminen.

Varoja käytetään palkka-ja hallintokuluihin siltä osin kuin kulut palvelevat välittömästi varojen varsinaista yleishyödyllistä käyttötarkoitusta.

Voit tukea STI:n työtä myös kertalahjoituksella. Kertalahjoituksen voi maksaa yllä kerrotuille tileille. Viestiksi voi kirjoittaa "Lahjoitus STI:lle". Myös testamenttilahjoituksen voi tehdä STI:n hyväksi.

Ilmoittaudu tukijaksi

Tukijäsenet saavat Kulmakivi tiedotuslehden.

Liity STI:n tukijäseneksi sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja tiedon oletko Ei opiskelija vai Opiskelija
Lisäksi pyydämme puhelinnumerosi, jotta STI voi tarkistaa tämän ilmoituksen soittamalla sinulle.
Emme anna yhteystietojasi eteenpäin esim. suoramarkkinointiin.

Rukoile STI:n puolesta!

STI:n toiminta, niin taloudellisesti kuin muutenkin, on alusta asti ollut Jumalan ihme. Siksi pyydämme esirukouksiasi. Rukoile puolestamme häntä, joka kuulee ja auttaa.

Henkilötietorekisteri

Toukokuun 25. päivä 2018 astui voimaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Asetuksen tarkoituksena on suojella henkilöiden yksityisyyttä ja heidän henkilötietojaan sekä mahdollistaa järjestöjen toiminta ja sitä tukeva markkinointi, viestintä ja varainhankinta. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksen tai järjestön ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella. Tästä linkistä voit lukea STI ry:n rekisteriselosteen


Painaessasi alla olevaa Lahjoita-painiketta siirryt Checkout-palvelun tietoturvalliselle sivuile, jossa voit lahjoittaa haluamasi summan STI:n toiminnan hyväksi omilla pankkitunnuksillasi:

Lahjoita edited pieni