Kevätkauden avajaiset

Keskiviikkona 13.1. STI:ssä järjestetään perinteiset kevätkauden avajaiset. Tänä vuonna avajaisissa järjestetään ajankohtainen keskustelu TM Mika Ebelingin ja dos. Panu Rantakokon välillä teemasta ”Suuri keskustelu luonnonsuojelusta – Miten herätyskristitty suhtautuu ympäristön suojeluun?” Keskustelu alkaa klo 16:15.

Keskustelemme mm. seuraavista kysymyksistä: Mitä Raamattu sanoo luonnonsuojelusta? Pitäisikö kirkkojen olla aktiivisia ympäristökysymyksissä? Onko luonnonsuojelussa ja siihen liittyvissä liikehdinnöissä jotain sellaista, mikä ei ole yhteensopivaa kristinuskon kanssa? Miksi äänekkäimmät ympäristönsuojelijat ovat usein niitä, jotka vastustavat kristinuskoa?

Valitettavasti koronarajoitusten vuoksi emme pysty toteuttamaan kirjakirpputoria tai kahvituksia. Joudumme myös pitämään keskustelun ilman osallistujia paikan päällä. Tilaisuutta voi seurata ainoastaan STI:n youtube-kanavalta. Siellä voi myös kommentoida ja lähettää kysymyksiä panelisteillemme. Tervetuloa siis Youtuben välityksellä seuraamaan kiinnostavaa avajaiskeskustelua!

Kevätkauden avajaiset
Scroll to top