Lahjoita ja voita – vielä ehdit

Vielä keskiviikkona 31.7., torstaina 1.8. ja perjantaina 2.8. ehtii osallistua arvontaan: Tee lahjoitus STI:n tilille ja osallistut arvontaan, jossa on kolme palkintoa – kuusi 120 euron lahjakorttia, jotka voi käyttää haluamaansa kurssiin Kansanlähetysopistossa, Karkun evankelisella opistolla tai Suomen Raamattuopistossa.

Kukin voittaja saa kaksi lahjakorttia, joiden arvo on siis yhteensä 240 euroa, ja niillä voi maksaa oman ja toisen osallistumismaksun kurssille tai osan siitä. Lahjakortin voi myös lahjoittaa vaikkapa nuorelle, avioparille tai ystävälle.
          Kansanlähetysopistossa, Karkun evankelisella opistolla ja Suomen Raamattuopistossa on paljon monenlaisia kursseja: mm. raamattukursseja, avioliittoleirejä, liikuntaa, musiikkia, luontoa, nuorten tapahtumia, isien ja poikien leirejä ja sielunhoitoon ja lähetystyöhön liittyvää koulutusta.

Lahjoituksen voi tehdä jommallekummalle näistä STI:n tileistä: FI74 8000 1100 5642 45 (Danske Bank) tai FI66 1555 3000 1169 14 (Nordea). Jos sinulla on henkilökohtainen viitenumero, käytä sitä. Ellei sinulla on henkilökohtaista viitenumeroa, kirjoita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.
          Arvontaan osallistuu jokainen lahjoittaja riippumatta lahjoituksen suuruudesta.

Lahjoita ja voita – vielä ehdit
Scroll to top