Tukijaksi

STI:n toiminta on ystävien varassa

STI:n talous on vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Pienestä alusta alkanut toiminta on kasvanut yhteisöksi, jossa on tällä hetkellä kolme päätoimista työntekijää ja yksi osa-aikainen työntekijä sekä iso määrä vapaaehtoisia tai palkkiotoimisia luennoitsijoita, päivystäjiä ja talkoolaisia. Vuosibudjettimme on noin 400 000 €.

Liity tukijäseneksi

Taloudellisen kannatuksen perustana on uskollisten tukijäsenten joukko. Tukijäsenmaksu on 50 € vuosi (yhteisöt 100 €, ainaisjäsenyys 800 €, opiskelijat ilmaiseksi). Tukijäsenet saavat Kulmakivi tiedotuslehden. Tukijäsenenä olet rakentamassa parempaa hengellistä tulevaisuutta Suomeen. On hyvin keskeistä, minkälaisia pappeja teologeja kirkossa ja hengellisissä järjestöissä tulevaisuudessa on.

Täyttämällä seuraava lomakkeen ja painamalla ”lähetä” voit ilmoittautua tukijäseneksemme:

  Voit tukea STI:n työtä myös kertalahjoituksella. Myös testamenttilahjoituksen voi tehdä STI:n hyväksi.

  Rukoile STI:n puolesta!

  STI:n toiminta, niin taloudellisesti kuin muutenkin, on alusta asti ollut Jumalan ihme. Siksi pyydämme esirukouksiasi. Rukoile puolestamme häntä, joka kuulee ja auttaa.

  Henkilötietorekisteri

  Toukokuun 25. päivä 2018 astui voimaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Asetuksen tarkoituksena on suojella henkilöiden yksityisyyttä ja heidän henkilötietojaan sekä mahdollistaa järjestöjen toiminta ja sitä tukeva markkinointi, viestintä ja varainhankinta. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksen tai järjestön ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella.

  rekisteriseloste

  Tilaa STI:n viikoittainen infokirje sähköpostiisi

  * indicates required
  Scroll to top