LFF STI:n jäsenjärjestöksi

LFF (Laestadianernas Fridsföreningars Förbund) päätti vuosikokoukseen 21.4. anoa Suomen teologisen instituutin jäsenyyttä. STI:n hallitus hyväksyi kokouksessaan 26.4. anomuksen ja toivotti LFF:n lämpimästi tervetulleeksi. STI:n hallitus iloitsi siitä, että kirkkomme herätysliikkeet ovat päätöksen myötä vielä laajemmin mukana STI:n toiminnassa.

– Teimme päätöksen vuosikokouksessa yksimielisesti. Yhteistyö kirkkomme herätysliikkeiden ja järjestöjen kesken on yhä tärkeämpää, LFF:n sisälähetyksen toiminnanjohtaja Stig-Erik Enkvist kertoo.

LFF on ruotsinkielisen Rauhan Sana -lestadiolaisuuden keskusjärjestö, johon kuuluu yhdeksän itsenäistä rukoushuoneyhdistystä. LFF:n toiminta on hyvin vireää ruotsinkielisellä Pohjanmaalla. Toimintaa on myös Helsingissä ja Turussa.

STI:llä on nyt yhdeksän jäsenjärjestöä. Aiemmin liittyneet ovat Lähetysyhdistys Kylväjä, Länsi-Suomen Rukoilevaisten Yhdistys, Medialähetys Sanansaattajat, Suomen Ev.lut, Kansanlähetys, Suomen Ev.lut Opiskelija- ja Koululaislähetys. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Suomen Raamattuopiston Säätiö sekä Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland. Tukijäseniä STI:llä on noin 2.000.

LFF STI:n jäsenjärjestöksi
Scroll to top