Henkilökunta


SM nettikuva

santeri.marjokorpi@sti.fi
040 828 6103
Pääsihteeri Santeri Marjokorpi, TM

Santeri Marjokorpi toimii instituutin johtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluu hallintovastuun lisäksi opetus ja instituutin suhteiden hoito kirkkoon, seurakuntiin, oppilaitoksiin, yliopistoihin, järjestöihin ja yhdistyksiin.

Santeri on aiemmin toiminut Suomen Raamattuopistossa Avoimen Raamattukoulun vastaavana opettajana. Lisäksi hän on Perusta-lehden päätoimittaja, jossa tehtävässä hän jatkaa myös pääsihteerin toimen ohella. Pääaineena hänen maisterin opinnoissaan oli dogmatiikka.


kirsi.kuru@sti.fi
toimisto 09 6689 550 (arkisin klo 9-16, muuna aikana jätä viesti)
Sihteeri Kirsi Kuru, Tradenomi BBA

Kirsi Kuru huolehtii instituutin käytännön asioista. Hän mm. hoitaa STI:n laskujen maksut, taittaa Kulmakiven ja muut julkaisut, vastaa puhelimeen ja ylläpitää rekistereitä sekä nettisivuja. Hän valmistelee hallintoelinten kokousten esityslistat ja pitää kokouksissa pöytäkirjaa.

Kirsin lähdettyä toimistosta klo 16 päivystävät klo 19:ään asti tarvittaessa vapaaehtoistyöntekijät, jotka auttavat samalla kopioinnissa, postituksessa, kirjastonhoidossa jne.

(Kuva: Martti Pyykönen)


vesa.ollilainen@sti.fi
050 536 0581
Teologinen asiantuntija Vesa Ollilainen, TT

Vesa Ollilainen on väitellyt tohtoriksi Uuden testamentin eksegetiikasta aiheenaan tuhlaajapoikavertaus. Hän on kirjoittanut useita yleistajuisia teologisia kirjoja raamattuteologiaan tai apologiaan liittyen. Viimeisin Ollilaisen kirja on Kesyttämätön – evankeliumi jälkikristillisessä ajassa, joka ilmestyi keväällä 2020 Perussanoman kustantamana.

Vesa Ollilainen työskentelee 40 % työosuudella STI:lle, toisena työnantajana toimii Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, jonka Kansanlähetysopistolla Vesa toimii apologianlinjan linjavastaavana ja vararehtorina sekä raamattukouluttajana. Vesa toimii myös teologisen Perusta-lehden toisena päätoimittajana.

(Kuva: Philippe Gueissaz)
Scroll to top