Rauhan Sana STI:n jäsenjärjestöksi

Suomen teologisen instituutin hallitus hyväksyi kokouksessaan 13.9. Lähetysyhdistys Rauhan Sanan uudeksi jäsenjärjestökseen.

STI:n hallituksen jäsenet ilmaisivat ilonsa siitä, että kirkkomme herätysliikkeet ovat yhä laajemmin mukana STI:n toiminnassa. Päätös oli yksimielinen.

Yhteistyö herätysliikkeiden ja kirkkomme järjestöjen kesken on tärkeää. Voimme antaa ja saada toisiltamme paljon. STI voi tukea ja opettaa herätysliikkeemme sananjulistajia, lähetyskoordinaattori Jukka Paananen Lähetysyhdistys Rauhan Sanasta toteaa.

Rauhan Sana on osa lestadiolaista herätysliikettä, se tekee lähetystyötä Suomessa ja ulkomailla ja sillä on monilla paikkakunnilla itsenäinen paikallisyhdistys tai seuratoimikunta. Sen nettisivut ovat osoitteessa www.lyrs.fi.

STI:llä on nyt kymmenen jäsenjärjestöä: Laestadianernas Fridsföreningars Förbund, Lähetysyhdistys Kylväjä, Lähetysyhdistys Rauhan Sanan, Länsi-Suomen Rukoilevaisten Yhdistys, Medialähetys Sanansaattajat, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Suomen Raamattuopiston Säätiö sekä Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland. Tukijäseniä STI:llä on noin 2.000.


Rauhan Sana STI:n jäsenjärjestöksi
Scroll to top