STI:ssä toimitaan seuraavasti ainakin 13.4. asti (korjattu 17.3. ja 21.3.)

Hetki sitten maan hallitus piti tiedotustilaisuuden koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta. Tiedotustilaisuudessa kerrottiin myös, että yli kymmenen hengen tilaisuudet tullaan kieltämään ma 13.4. asti.

STI:ssä toimitaan seuraavasti ainakin nyt kerrottuun päivämäärään asti:

– Luennoille, iltapäiviin, keskusteluihin ym. ei voi osallistua STI:n tiloissa. Osa edellä mainituista videoidaan ja niitä voi seurata suorana lähetyksenä tai tallenteena. Linkki näihin löytyy STI:n nettisivuilta – suoraan lähetykseen nettisivujen etusivun oikeasta reunasta ja tallenteeseen painikkeen Ohjelma alta lukukauden ohjelman siitä kohdasta, jossa kerrotaan kyseisestä luennosta, iltapäivästä tai keskustelusta. Myöskään alkukielten pienryhmiä ei ole.

– Päiväkahvia ja yhteistä hartaushetkeä ei pidetä.

– STI on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-16.

Seuraa päivityksiämme STI:n nettisivuilta ja Facebookista. Niissä kerrotaan myös, mitkä luennot tai keskustelut pidetään siten, että lähetystä voi seurata suorana lähetyksenä.

”Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä. Sen tähden emme pelkää, vaikka maa järkkyy, vaikka vuoret vaipuvat merten syvyyksiin. … – Lakatkaa te huolehtimasta! Tietäkää, että minä olen Jumala, kaikkia kansoja mahtavampi, korkein koko maailmassa.” (Ps 46)

STI:ssä toimitaan seuraavasti ainakin 13.4. asti (korjattu 17.3. ja 21.3.)
Scroll to top