Suuri kiitos jos voit auttaa

STI:n syksy on hyvässä vauhdissa. Monet luento- ja opetussarjat ovat käynnistyneet ja niissä on ollut opiskelijoita mukavasti. Olemme iloisia uusista kasvoista – kaupunkiin on tullut paljon uusia opiskelijoita, myös teologeja – ja tietysti myös heistä, jotka ovat olleet jo pidempään mukana STI:n toiminnassa.


Olisi hienoa, jos ei tarvitsisi miettiä talouteen liittyviä asioita. Jos saisi keskittyä opetukseen, keskusteluihin opiskelijoiden kanssa, miettimään seuraavan lukukauden ohjelmaa tai tekemään Kulmakivi-lehteä Valitettavasti niin ei kuitenkaan ole. STI on taloudellisesti hyvin haastavan tilanteen edessä. Vuoden lopulla tuloja on vähemmän, menoja kuten muulloinkin. Suurin kuukausittainen menoerä on toimitilamme vuokra. Mutta kauemmaksi keskustasta emme voi siirtyä – jos siirrymme, opiskelijoiden on vaikea tulla tai poiketa. Haluamme myös kehittää toimintaamme – on monia hyviä ajatuksia tästä – ja sekin vaatii jonkin verran varoja. Turhasta tai vanhentuneesta olemme yrittäneet luopua.

Voisitko tehdä STI:lle 20 euron lahjoituksen – opiskelijoiden osalta summa voisi olla 10 euroa? Monet tämänkin tekstin lukijoista lahjoittavat STI:lle paljon enemmän. Suuri kiitos siitä! Mutta voisitko lähteä tähän mukaan? Olisiko mahdollista lahjoittaa myös tämä 20 euroa tai 10 euroa?

Hienoa jos voi muistaa myös rukouksissa STI:tä. Jos on rukousta, on paljon muutakin ja varmaan kaikkea, mitä tarvitsemme. Uskomme, että työmme on tärkeää. On valtavan tärkeää, että maassamme, kirkossamme, seurakunnissamme, messuyhteisömme, kristillisissä järjestöissämme, heräysliikkeissämme, lähetyskentillä ja koulussa uskonnonopettajina on teologeja, pastoreita ja lehtoreita, joille Raamattu ja luterilainen usko ovat rakkaita ja jotka tahtovat opettaa näitä myös toisille.

Mahdollisen taloudellisen tuen voi maksaa näillä tiedoilla:

Saaja: Suomen teologinen instituutti

Tili: FI74 8000 1100 5642 45 (Danske Bank) tai FI66 1555 3000 1169 14 (Nordea)

Viesti: 20/10 euroa STI:lle

Jos sinulla on henkilökohtainen viitenumero, jolla olet maksanut tuen STI:lle, voit tietysti käyttää myös sitä ja jättää kohdan viesti tyhjäksi. STI:n rahankeräysluvan tunnus on RA/2017/186.

Kaikkea hyvää sinulle syksyysi, hyvän Herramme siunausta.

STI:n työntekijät

Kirsi, Timo ja Jari


Suuri kiitos jos voit auttaa
Scroll to top