Syyskauden avajaiset

STI:n syyskauden avajaiset pidetään keskiviikkona 1.9. Ohjelmassa on paneelikeskustelu klo 16.15. otsikolla ”Onko lähetystyötä koronan jälkeen?”. Korona pakotti monet lähetystyöntekijät kotimaahan ja keskeytti tärkeitä projekteja. Miltä lähetystyö näyttää koronan jälkeen? Muuttuivatko käytännöt ja lähetysstrategiat? Onko paluuta enää normaaliin? Onko suomalaisella lähetystyöllä pitkällä aikavälillä tulevaisuutta? Mihin suuntaan lähetystyön teologia on menossa?

Paneelikeskustelussa mukana lähetysjohtajat Arto Antturi (Sansa), Ville Auvinen (SLEY), Jukka Kääriäinen (Kylväjä), Daniel Nummela (Kansanlähetys), sekä puheenjohtajana Santeri Marjokorpi

Koronatilanteen vuoksi otamme paneelikeskustelua seuraamaan paikan päälle vain rajatun määrän henkilöitä. Luennolle kannattaa ilmoittautua etukäteen, jos haluat varmistaa paikkasi. Ilmoittautumiset Kirsi Kurulle STI:n toimistoon. Avajaiset tulevat suoratoistona STI:n Youtube-kanavalta eli niitä voi seurata myös kotoa käsin. Kirjakirpputoria ei koronariskin vuoksi järjestetä avajaisluennon yhteydessä, vaan ilmoitamme sen toteuttamistavasta myöhemmin.

Tervetuloa syyskauden avajaisiin joko paikan päälle tai netin välityksellä!

Syyskauden avajaiset
Scroll to top