Viikon 12 luennot

Viikolla 12 STI:ssä on useita kiinnostavia luentoja.

Maanantaina 22.3. klo 14-16 TT Pekka Huhtinen luennoi aiheesta ”Onko lähetystyö kulttuurien tuhoamista?”. Pekka Huhtinen on SLEYn entinen lähetysjohtaja ja hänellä on kokemusta lähetystyöstä Japanista ja Myanmarista. Viedäänkö siis lähetystyön mukana ulkomaille länsimaista kulttuuria?

Tiistaina 23.3. klo 14-16 Dos. Juha Hiltunen kertoo Torinon käärinliinasta otsikolla ”Torinon käärinliina avaa Jeesuksen kärsimyskertomuksia.” Juha Hiltunen on kirjoittanut aiheesta kirjan nimeltään ”Valokuva Jeesuksesta – Torinon käärinliina tieteen, historian ja Uuden testamentin valossa”. Luennon materiaalit löytyvät tästä.

Keskiviikkona 24.3. klo 14-16 Dos. Markku Ruotsila puhuu Yhdysvaltojen uskonnollisesta ja poliittisesta kahtiajaosta. Pääsemme katsomaan Yhdysvaltain ajankohtaiseen tilanteeseen ja sen uskonnolliseen ja poliittiseen taustaan.

Torstaina 25.3. klo 14-15 STI:ssä on kuukauden vieraan Ida Heikkilä, joka kertoo teologian tohtorikoulutettavan arjesta. Kuukauden vieras toteutetaan Teams-sovelluksessa etäyhteyksin. Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Koronarajoitusten vuoksi luentoja ei voi seurata paikan päällä, mutta luenno videoidaan ja lähetetään suorana STI:n Youtube-kanavalla. Tervetuloa mukaan!
Viikon 12 luennot
Scroll to top