Viikon 9 luennot

Viikolla 9 STI:ssä on seuraavia luentoja:

Maanantaina 1.3. klo 14-16 STI:n pääsihteeri Santeri Marjokorpi pitää luennon aiheesta ”Konservatiivit ja liberaalit – mistä on kyse?”. Sukellamme silloin kirkollisiin jakolinjoihin ja niiden taustalla olevaan ajatteluun.

Tiistaina 2.3. klo 14-16 VTT Jouko Jääskeläinen luennoi teemasta: ”Modernit uskonnolliset ja poliittiset utopiat hyvästä elämästä ja yhteiskunnasta kriittisessä tarkastelussa.” Tämän luennon piti alunperin tulla 23.2., mutta striimausongelmien vuoksi se siirrettiin viikolle 9. Luento jatkaa juutalaiskristillinen maailmankuva ja yhteiskunta -luentosarjaa.

Keskiviikkona 3.3. klo 14-16 tunnettu raamattuopettaja Jukka Norvanto tulee STI:hin kertomaan aiheesta ”Miten opetin Raamatun kannesta kanteen?”. Kuulemme siis siitä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, jos opettaa koko Raamatun jokaisen luvun läpi.

STI:ssä oli kuluneella viikolla netin kanssa ongelmia ja striimausta ei saatu kaikista luennoista tehtyä, mutta ne on nyt kaikki korjattu ja striimit toimivat taas. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan suorana näitä luentoja STI:n youtube-kanavalle. Siellä voi esittää myös luennoitsijoille kysymyksiä. Koronarajoitusten vuoksi luennolle ei voi tulla paikan päälle.

Viikon 9 luennot
Scroll to top